·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

L'ALUMNAT DE QUART D'ESO ES GRADUA

27-06-2013

Es passat dia 21 de juny Voramar va oferir a tot l’alumnat de 4t d’ESO que aquest any deixen l’escola el SOPAR DE FINALISTES. Aquesta és una festa que tradicionalment l’escola fa per acomiadar als alumnes del darrer curs de l’ESO amb l’objectiu de recordar la seva trajectòria a Voramar i agrair a totes les famílies la confiança en l’educació i formació dels seus/ves fills/es.

La festa es va realitzar amb un gran ambient familiar al pati de l’escola per tal de poder gaudir de la fresca de la nit. Per sort, tot i els llamps i trons que amenaçaven tempesta durant tota la festa, tret de quatre gotes no ens va afectar.

Primer la nostra Directora, la Patrícia Fuster va donar per obert el sopar; desprès del sopar van venir els parlaments del President de la Fundació Voramar en Lluís Girbau,  la Patrícia i un representant dels mestres de cada una de les etapes educatives de l’escola, la M. Antònia Bretones,  la Neus Medina i els tres tutors, en Josep Romero, la Cesca Blazquez i l’Aina Bertran.

Seguidament, una  representació de l’alumnat va parlar en nom de tots ells i va fer uns petits i agraïts obsequis als seus tutors.

Després, els tutors i el professorat van lliurar a tots els i les alumnes els guardons de final d’ESO.

Per acabar una projecció que recull alguns dels moments dels nostres alumnes en el seu pas per l’escola i la projecció del recent estrenat Lib Dub del Voramar.

Volem agrair a tots els que han fet possible el sopar de finalistes d’aquest any, famílies, alumnat, professorat i personal de serveis l’esforç, dedicació i participació.

Desitgem que tot l’alumnat graduat segueixi una trajectòria acadèmica i professional que els faci créixer i integrar-se amb èxit a la societat futura. Tot i que la vostra etapa educativa a l’escola ha finalitzat, desitgem que tots vosaltres continueu participant de la petita i a la vegada gran comunitat educativa de Voramar.

Felicitats a tots!!!

Us deixem un petit recull del que va ser el Sopar de Finalistes 2013: Fotografies

 


Xarxes socials: