·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

L'ALUMNAT D'ESO PARTICIPA A LA SETMANA DE LA CIČNCIA

13-11-2013

Del 15 al 24 de novembre es celebra a Catalunya la 18a edició de la Setmana de la Ciència. La idea és introduir a la població dins el món científic i apropar la ciència i la Tecnologia a la nostra societat. Aquest curs els alumnes de secundària del Voramar participaran realitzant diferents activitats, unes dins i altres fora de l´ escola.

Els nois i noies de 1r i 2n d´ ESO realitzaran el taller “Com ser peix i no enfonsar-se” i els de 3r i 4t  assistiran a la conferència “La recerca al nostre abast”, totes dues activitats emmarcades  dins l´ oferta educativa especial de la Setmana de la Ciència al Museu Blau.

A més,  a l´ escola els alumnes de 1r i 2n es posaran a la pell d´ uns inventors i els de 3r i 4t escriuran uns relats matemàtics dels que us fem arribar les bases.

Els resultats de tota aquesta feina la podreu veure més endavant en una exposició que farem al vestíbul amb els treballs més interessants. Si aneu al següent enllaç trobareu una àmplia oferta d´ activitats proposades per aquest dies. Esperem que gaudiu de la Ciència.

Més informació

 


Xarxes socials:


Arxius: