·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

JORNADA TAC 0-8

19-09-2016

El passat dissabte 17 de Setembre de 9 a 14 a l’Universitat  Autònoma hi va haver una jornada que tenia  com a finalitat  incentivar l’ús de les tecnologies  en els processos d’aprenentatge dels infants de 0 a 8 anys i la seva optimització des de l'escola. Només amb això ja seria prou interessant assistir-hi, però a més teníem l’afegitó que quatre mestres de l’escola presentaven experiències dutes a terme a l’escola .

Si pensem que fa un parell d’anys és quan vam introduir les tauletes a l’aula i en totes les coses que fem avui amb elles és realment sorprenent. Lligant sempre les bases metodològiques amb l’eina. Us deixem unes fotografies dels companys, de la jornada  i un petit  resum de la presentació que varen fer.

 

Fem 'Historietes'

Antoni Juanpera  i Toni Mayol
Escola Voramar (Barcelona)

Els nens/es de 2n de primària realitzen petites històries explicades amb la tècnica de l'Stop Motion. S'explica el procés que fan: des de crear un petit guió del que volen explicar fins a muntar els fons que necessitaran, realització de les fotos i edició del vídeo. 

 

Joc d’endevinalles

Judit Redondo i Marta Fornés
Escola Voramar (Barcelona)

Les fotografies fetes per l'alumnat amb tauletes en una excursió a la granja formaran part d'un joc d'endevinalles on la descripció, l'expressió oral i el treball en equip seran part dels continguts curriculars que construiran els infants. L'aplicació que s'ha utilitzat és 'TINY TAP'.


Xarxes socials: