·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

JORNADA SOLIDÀRIA 2012

07-05-2012
Mengem sense menjar-nos

Divendres vàrem celebrar la nostra JORNADA SOLIDÀRIA. Tota l’escola hi ha participat de forma activa per tal de sensibilitzar a tota la comunitat educativa sobre la importància de contribuir a reduir la pobresa.

La setmana va començar dilluns amb la recollida d’aliments. Cada dia de la setmana, el grup de voluntaris va classificar i transportat el munt d’aliments donats per part de les famílies cap al Banc d’Aliments de la Parròquia de Sant Francesc. Cal agrair la gran col·laboració i sensibilització de tots.

Divendres, ja a primera hora vàrem fer la festa de la Jornada Solidària, que enguany s’ha centrat en el lema de “Mengem sense menjar-nos”. Tots al pati de l’escola vàrem construir un mural que il·lustrava el repartiment d’aliments al món. En mica en mica totes les classe van fer una actuació i es van lliurar els guardons de participació al nostre grup d’alumnat voluntari. També, en Joan Carles Franquet, va explicar un conté centrat en el lema de la Jornada.

A la tarda es van realitzar diferents tallers a l’ESO per part d’organitzacions de caràcter social.

Al migdia es va fer el dinar solidari. L'estalvi aconseguit en el dinar solidari s'ha destinat a la MARATÓ PER LA POBRESA que TV3, Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató de TV3 organitzen el proper dia 27 de maig i que serà presentada per n'Antoni Bassas i Agnès Marquès sota el lema "Que ningú es quedi fora de joc".

Us deixem un reportatge de la FESTA DE LA JORNADA SOLIDÀRIA


Xarxes socials: