·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

JORNADA SOLIDÀRIA 2011

23-05-2011

La festa de la Solidaritat a Voramar.


El pati de l´escola, lloc d´intercanvis, important en l´educació dels nois i les noies. L´espai on es juga, es parla, es crida, es comparteix ... Aquesta última acció és la que ens fa créixer, i es veu en el joc, en la circulació entre companys de la pilota. I ho vam viure en la celebració de la Festa de la Solidaritat.

La tarda fou plàcida, i vam gaudir de les diferents manifestacions que havien preparat les classes, des dels més petits als més grans, dedicades al lema “Un sostre per a tothom”. Cada classe va cobrir una caseta que estava a l'escenari amb la seva teula decorada. Les diferents entitats, amb les quals l'escola ha col.laborat aquest any – la campanya de recollida d'aliments de la Parròquia de St. Francesc d'Assis, les mestres d'Educació Infantil de la pròpia escola, la residència geriàtrica Pere Relats, el Centre ocupacional Bogatell i Apropem-nos -, van agrair el suport rebut al llarg daquest curs. Els nostres voluntaris van rebre un merescut reconeixement al seu treball en aquestes entitats. Vam oferir un donatiu a la Xarxa de suport als sense sostre del nostre barri.

Al pati ens vam sentir units per la voluntat d´ajudar als altres. I va ser un dia en què vam aprendre moltes coses. Si la tarda era de trobada, el matí fou d'aprenentatge. Els talleristes que ens van parlar a les classes, els professionals de la Fundació Arrels, de la Parròquia de Sant Francesc d'Assis, d' Apropem-nos, del Casal del Raval, d´Ared, de la Fundació Assis, de la Fundació Formació i Treball de Càritas, d'Intervida, tots ells ens van acostar a la realitat dels sense sostre, que, sens dubte, pot ser la nostra. En una època com la que vivim, amb tantes injustícies al carrer, aquesta festa ens omple d´esperança, i trobem persones que actuen davant dels cops de la sort.

Reportatge fotogràfic:


Xarxes socials: