·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

JOCS FLORALS SANT MARTÍ 2011

31-05-2011

El passat dia 26 de maig es va fer lliurament a La Farinera del Clot dels premis dels Jocs Florals del districte de Sant Martí.


Enguany la nostra escola hi tenia tres representants seleccionats! Dos d’ells en van ser finalistes: el Guillem Cornella de 1r d’ESO va ser el primer en sortir a llegir el seu emotiu poema dedicat a la catàstrofe del Japó. Després, la Marta Bou, també de 1r d’ESO, va ser l’accèssit al premi de prosa de la seva categoria. Va fer una excel·lent lectura de la seva obra: No ho veig.

 

Finalment la Lorena Flores de 4t d’ESO va sortir a llegir la seva poesia guanyadora. Això significa que, a més, passa a ser finalista dels Jocs Florals de Barcelona, acte que tindrà lloc el 7 de març al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. D’aquest esdeveniment us en farem cinc cèntims properament.

 

Un gran èxit dels nostres prometedors escriptors que van ser seleccionats d’entre més de vint escoles participants i van ser uns dignes representants de Voramar davant les altres escoles guanyadores, els membres del jurat i els familiars que ens van acompanyar a l’acte.


A tots, gràcies i enhorabona!!


Us deixem un tastet dels millors moments de l’acte


Xarxes socials: