·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

IGUALS A L'ESCOLA, IGUALS A LA FEINA

17-11-2017
2n ESO

El passat dimarts dia 14 els alumnes de 2n d'ESO a Religió i Ètica vam tenir una xerrada de conscienciació sobre la intregració de les persones amb discapacitat (o amb altres capacitats) ja sigui a l'escola com als llocs de treball. Forma part d'un projecte que promou la Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral i la Fundació Prevent.

Els coordinadors i diferents testimonis  van explicar quins tipus de discapacitats existeixien,  dificultats amb les que es troben i com tractar i conviure amb aquestes persones que tenen moltes capacitats que sovint queden amagades darrera d'una cadira de rodes, un bastó blanc o uns moviments compulsius o distròfies musculars.

Una xerrada molt interessant i que ens va fer obrir els ulls a una realitat diferent amb la que ens cal aprendre a conviure i saber tractar amb molta sensibilitat, empatia i més paciència que la que sovint tenim.

Estem molt agraïts a la persones que van venir a donar el seu testimoni i ens van facilitar entendre una mica més aquesta realitat. Aquí us deixem algunes imatges.


Xarxes socials: