·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

LA GEMMA NIERGA ENS VISITA...

15-12-2020
2N ESO

Ahir vam tenir una visita molt especial a la nostra hora de Projectes. Ens va visitar la periodista Gemma Nierga que amablement va fer un forat a la seva agenda atapeïda.

Des de principi de curs l'alumnat de segon ESO està treballant el projecte Fem Ràdio. L'objectiu i producte final serà editar el nostre propi programa de ràdio. Durant aquests mesos hem estat treballant intensament tot el que fa a aquest medi de comunicació. Per això, hem fet activitats d'iniciació al periodisme, hem après i aprofundit en l'estil, estructura i format d'una notícia i d'un programa de ràdio. A més ens hem endinsat en la seva història, doncs ens pensàvem que ja ho sabíem tot i no era així. Hem descobert moltes coses noves.

Just abans de començar a treballar en el nostre propi programa de ràdio, el projecte ens suggeria conéixer una figura del periodisme i, com que tenim la sort de comptar amb la Gemma dins de la nostra comunitat educativa, li vam llençar la proposta de poder invertir els papers i que per un dia fos ella l'entrevistada. Ella va acceptar encantada i ahir va venir disposada a respondre totes les nostres preguntes que amb moltes ganes havíem estat preparant els dies anteriors, no sense cercar en la seva biografia, veure i escoltar algun dels seus programes...

L'experiència va ser molt enriquidora i esperem que per a ella també. Guardem un molt bon record de la tarda que vam passar ahir. Us deixem un recull de FOTOS de l'activitat. Gràcies Gemma!


Xarxes socials: