·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

FULL INFORMATIU DEL MES DE NOVEMBRE

26-10-2016

Hola Famíilies,

Ja pràcticament som a Tots Sants, la Castanyada i Halloween, tot a l'hora!...El que si tenim clar,  és que farem panellets...algú, aquests dies,  proposava fer-los amb la Thermomix. No us penseu! que no es mala idea :)... però no, els faran els nens i nenes de l'escola i el Marcos els posarà al forn...ummm!

Bé al que anàvem, que per Tots Sants...capes i mocadors grans...tampoc! no voliem parlar del temps. El que voliem dir-vos,  és que ja tenim el Full Informatiu del mes de novembre amb molta informació d'interès, activitats, sortides de tardor, Castanyada, revisions mèdiques, 50 aniversari, exàmens de Cambridge, Cursa de la Dona i més...molt més. Mireu que ens semblava que el mes de novembre era un mes avorrit, però no!

Destaquem l'acte del dia 21 de novembre a Valkiria Hub Space en el marc dels actes dels 50 anys d'escola. No us el perdeu, la presentació del Pla estratègic de l'escola per part d'en Lluís Girbau, president de l'escola i la conferència-col.loqui 'pares i mares imperfectes' a càrrec de l'Anna Manso, 'La pitjor mare del món'

Podeu descarregar-vos els Full de Novembre en aquest enllaç


Xarxes socials: