·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

FIRETES PER RECAPTAR DINERS PER L'AECC...

15-06-2018

Després de donar- li moltes voltes, aquest és el nostre projecte 3D a 3r ESO B.

Tot va començar fa uns mesos, quan els nostres portaveus van rebre l'encàrrec de pilotar el PROJECTE 3D. Aquest programa del departament jove.cat de la Generalitat pretenia fomentar la cultura participativa dins de l'escola a través del desenvolupament d'un projecte concret escollit pel propi alumnat.

Els alumnes, a través de la figura dels portaveus de classe i amb el suport de la tutora, van portar a terme un projecte que els ha implicat organitzar-se, assumir tasques i prendre decisions de forma conjunta al llarg del curs. Un projecte de classe, per la classe, però dirigit a l'entorn. L'Ona i el Ferran, els dos portaveus, han estat treballant molt, tant pel que fa a la formació que anaven rebent a cada sessió, com per la feina que van haver de fer a les tutories. Va ser allà, on vam adonar- nos del que suposa PARTICIPAR i que no sempre som conscients del valor de mantenir- nos units per portar endavant qualsevol projecte. Però teníem un encàrrec i l'havíem de portar fins al final.

La nostra finalitat va estar clara des d'un bon començament: obtenir diners per  fer una donació a una bona causa. Era el que ens movia més. Teníem moltes opcions, però la marxa del curs i... de la vida ens va fer decidir. El proper dimarts dia 19 a les 17h. al carrer, prop de l'entrada, hi haurà una fira amb unes quantes paradetes dirigides als més petits. US HI ESPEREM A TOTS I TOTES!! Ens ajudaríeu a portar a terme el final del nostre projecte. Els diners recollits aniran destinats a l'A.E.C.C. ( Associació Espanyola Contar el Càncer).

Moltes gràcies per endavant...

Alumnes i tutora 3r ESO B ( FOTOS 3R B PROJECTE 3D)


Xarxes socials: