·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

FINAL 1st VORAFOOT 2016...., AND THE WINNER IS......!!

13-06-2016

El divendres 10 de juny es va celebrar la final del primer torneig Vorafoot organitzada per i gràcies al nostre auxiliar de conversa durant aquest curs, el Francis Comberti.

Durant tots aquests mesos el Francis ha intentat involucrar els alumnes en la pràctica neta, reglamentària i el més participativa possible d’aquest esport. Nois i noies dels quatre cursos d’ESO van fer equips mixtes de manera  voluntària i representant de forma simbòlica una competició per països.

Amb això, a part de la pràctica de l’anglès, vam pretendre promocionar el joc en equip entre iguals i diferents, la prevalença del joc net i la visió de que una estona de pati sense mòbils també era possible.

El Francis ens ha fet veure que tot és possible i que els nostres alumnes només els cal una bona motivació per què reaccionin tan positivament com ho han fet.

Finalment el país guanyador va ser Polònia, però també hi va haver medalles pel millor gol, millor jugador a cada curs, millor jugadora, joc net... Creiem que tots vam guanyar una mica i vam poder gaudir d’una bona estona junts. Ara, el Francis ens ha deixat un bon testimoni cap al segon Vorafoot....

Us deixem unes imatges del dia de la final


Xarxes socials: