·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

EXPOSICIÓ DE TREBALLS DE TECNOLOGIA

17-01-2012

TECNOLOGIA: és el conjunt de coneixements i habilitats que fan que les persones puguin produir els béns i els objectes que els permeten resoldre els problemes pràctics de la vida diària.


L´ assignatura de TECNOLOGIA és probablement una de les matèries a on l´ alumnat pot aplicar de forma més pràctica els coneixements adquirits. 


Al Voramar procurem que al final de cadascuna de les unitats que treballem es prepari un projecte tot aplicant el que s´ha descobert de nou i els coneixements previs, fent servir les diferents fases de l´ activitat tècnica aplicades a resoldre un problema tecnològic: la fase d´invenció i la de construcció.


L´exposició que podeu veure al vestíbul pretén ser una petita mostra d´aquests projectes relacionats amb els diferents temaris de la matèria al llarg del primer trimestre als cursos d´ ESO a on la Tecnologia és una assignatura comuna per tot l´ alumnat. A primer trobareu treballs fets de fusta, els de segon han fet una feina relacionada amb el tèxtil i a tercer han preparat maquetes relacionades amb els mecanismes.

Aquí podeu veure algunes fotos. Esperem que us agradi


Xarxes socials: