·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

I DESPRÉS DE LES VACANCES DE PASQUA...., COMENÇA EL TORNEIG VORAFOOT!!!

30-03-2016

A secundària i de la mà del nostre auxiliar de conversa en Francis, ens estrenem en el primer torneig de football en anglès i interclasses.

Quan el Francis ens va proposar la idea no ens imaginàvem que tindríem tants i tantes voluntàries per participar en el primer torneig Vorafoot.

De vegades quan juguem al pati no utilitzem el verdader reglament del futbol, i ara, tenim l’oportunitat de repassar les normes en anglès amb un gran aficionat al futbol, el Francis. A més, es valorarà i reconeixerà això que sovint oblidem... el fair play.

Quan hi jugarem? Per equips formats per nois i noies de diferents classes, aprofitarem una estona del pati del matí i una estona del pati del migdia. Els equips aniran jugant, guanyant o eliminant fins arribar a octaus, quarts, semifinals i la gran final! Els equips duran el nom d’un país i els jugadors s’hauran de preparar un distintiu en  el seu uniforme que identifiqui cada país. Condició indispensable: NO MOBILE per jugadors i públic en l’estona de joc...

Us animem a que seguiu el desenvolupament del torneig i que arribeu amb nosaltres fins a la gran final. Regularment us anirem informant dels resultats...


Xarxes socials: