·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

DANSA ARA

04-04-2017

Avui els nens i nenes de 2n d’EP s’han convertit en autèntics ballarins i han transformat el Palau sant Jordi  en una pista de ball per l’espectacle final del Dansa Ara. La jornada d’avui ha recollit la tasca que els més de vuit mil infants i el seu professorat han dut a terme durant el curs.

Fa dos dies que us explicàvem que participaríem en aquest projecte, que volíem promocionar  l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània i ja ha arribat el dia. Hem gaudit molt avui i també en el procés. Estimar la musica, la dansa, cooperar i ajudar-se cada vegada que hem anat treballant el repertori de danses ha estat molt enriquidor.

D’entre el públic ens arribava el suport de les famílies i també de l’alumnat de primer que han vingut convidats i han pogut veure els companys grans del cicle i pensar que l’any que ve seran ells els protagonistes.

Ha estat una jornada molt especial, us deixem un vídeo que recull diferents moments de l’espectacle. Esperem que us agradi


Xarxes socials: