·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

CRÒNICA DEL JUGUEM CANTANT 15 DE MAIG DEL 2011. GRUP DE PETITS DE LA CORAL VORAMAR

23-05-2011

Ens trobem puntualment (alguns), com haviem quedat, i quan ja ens hem trobat tots, es veu que algú no havia interpretat bé l’adreça, anem cap a l’entrada de l’Auditori.

La veritat és que són escenaris que impacten i més quan es veuen des d’una perspectiva de 5 ó 6 anys, així que anem entrant mig espavorits mentre ens van cridant per corals i ens anem posant a l’escenari per tal de començar l’assaig….i, carai, això de trobar-se amb uns 180 cantaires més de la mateixa mida i, que a  més saben les mateixes cançons que tu…uffff, és una passada!!

 

Comença l’assaig, primer amb una mica de relaxació i vocalització per a posar a punt l’instrument i seguidament ja amb les cançons que hem après cadascú a la nostra coral.

I sembla que no pugui ser, però és que va sonant, i la veritat és que força bé. Primer hem treballat les cançons i ara toca la cantata de Sant Jordi. Hi ha un senyor que ens explica la història del drac i la princesa, i d’un cavaller que es diu Jordi i mentre va explicant la història nosaltres anem cantant entremig, és com un conte amb cançons, quina història més apassionant….

S’acaba l’assaig, ens donen 4 instruccions per després fer un concert on tot estigui a punt, i sortim a uns passadissos a menjar una mica i a descansar…ens diuen que metrestant els pares i mares ja arriben.

I sant tornem-hi, cap a l’escenari de nou. I, tot el que haviem treballat durant l’assaig ara ha sortit perfecte. Ens feliciten i rebem molts aplaudiments, tants, que gairebé se’ns eixorden les orelles…..Ha estat un éxit!!!

I ara toca anar dinar, així que agafem totes les coses i amb una mena de cercavila anem cap a una escola on comencem a dinar, perque ja tenim una mica de gana. Tot seguit, començaran els tallers, ens reparteixen per grups i apa…Nosaltres comencem per construir un drac que l’hem de pintar i montar, després anem a un taller d’instruments on ens presenten la gralla, i el tercer taller és de danses, apa, quin fart de moure’ns… i per acabar un taller on hem de construir unes maraques molt xules …..

I ja per anar acabant  tornem a posar-nos en rotllana i a berenar….

Per avui ja s’ha acabat i ens ho hem passat molt bé, i sense cap incidència, així que, cap a casa que els pares/mares ja ens estan esperant per felicitar-nos pel concert que hem fet al matí!!!!

Fins la propera.

FOTOGRAFIES


Xarxes socials: