·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

CONVIS PRIMÀRIA 2018

02-05-2018
CONVIS PRIMÀRIA 2018

CONVIS PRIMÀRIA 2018

Estudis ens diuen, desgraciadament,  que cada cop els nens i nenes passen  menys temps a l'aire lliure. Les colònies són una miqueta de llum en aquesta situació.

Si féssim un anàlisi competencial dels beneficis de les colònies,  segurament podríem parlar de com desenvolupen les capacitats motrius. Fan exercici i adquireixen hàbits saludables. Milloren l'estat d'ànim i l'autoestima. Desenvolupen la creativitat, l'autonomia i la capacitat  resolutiva. Desenvolupen  habilitats sensorials i emocionals. Augmenten l'atenció i concentració.

Important i cert... Però el que més ens convenç, l'argument més potent... són els ulls dels nens i les nenes. La mirada  quan marxen i quan  tornen. La mirada dels de primer i la dels de 6è. Els nervis transformats en cansament, les descobertes i experiències  a compartir demanant pas malgrat la son. Anècdotes que seran recordades. Amics nous, menjars diferents, noves activitats, relació diferent amb els mestres i mil coses més que ens diuen els seus ulls.

Potser la majoria de les coses gratificants no surten d'una pantalla, moltes  de les coses que ens fan feliços surten de la relació amb les persones, la natura i els éssers vius.

Que visquin les colònies !!!! Les excursions i  també totes les escapadetes familiars que feu...una estoneta al parc, un cap de setmana, a l'estiu, a l'hivern, sigui platja, carrer, muntanya... sortim, sortim!! Compartim temps a l'aire lliure i gaudim!

 

Us passem fotos d'aquestes dies per posar imatges al seu relat.

Cicle inicial: Begues. Can Rigol.

Cicle mitjà: Sant Esteve de Guialbes. Mas Pagès.

5è: Castellnou de Bages. La Figuera

6è: Vilada. Cal Candi


Xarxes socials: