·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

COMISSIO DE MENJADOR ESCOLAR

08-05-2013

Dilluns passat es va reunir la Comissió de menjador escolar per fer seguiment del funcionament del mateix així com una valoració dels menús.

Els temes tractats van ser els següents:

1.-Valoració del taller de cuina per a les famílies

Es va fer una valoració molt positiva de l’experiència del primer taller de cuina per a famílies i alumnes de “Fem el sopar i molt més”. Es treballarà per programar-se noves edicions de cara al curs vinent.

2.-Visita de la inspecció dels serveis de salut pública de l’Ajuntament.

S’informà que el passat dia 24 d’abril es va fer la revisió del servei de menjador escolar per part de la inspecció dels serveis de salut pública de l’Ajuntament, havent-t’ho trobar tot correcte i sense cap no conformitat.

Durant la visita es van revisar els protocols que fan referència als diferents plans de control que contempla la normativa de Seguretat Alimentària.

3.-Revisió dels menús i procés de menjador escolar

Es fa una valoració dels menús i del procés de menjador escolar, entre el que cal destacar:

-Degut a el calor, es substituirà l’escudella cada quinze dies per una amanida de pasta.

-Atesa la preocupació per part d’algunes famílies en relació als plats fregits, s’informa que en general no s’utilitza aquest cuinat, tret dels Naggets, les croquetes i bunyols de bacallà i les patates fregides. Aquests plats es donen amb molt poca freqüència (una vegada cada 7 setmanes).

-Per al curs vinent, es sistematitzarà el procés d’informació de dietes puntuals a través de la plana Web de l’escola, per tal que aquestes comunicacions arribin directament al servei de cuina.

us deixem un vincle als menús de l'escola on ja queden reflectides les modificacions proposades.

Recordem que per tal de vetllar per la qualitat del servei de menjador escolar, hi ha constituïda una Comissió que es reuneix trimestralment per fer una valoració de la diversitat i qualitat dels menús i elabora propostes de millora. Aquesta comissió està formada per l’Ampa, alumnes d’ESO, un professor/a de cada cicle, personal de cuina i la gerència.

Igualment recordem que els menús de l’escola són validats a cada curs escolar per professional mèdit especialitzat.

Informació del servei de mitja pensió


Xarxes socials: