·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

CLUB D'ESTUDI VORAMAR

12-12-2016

Benvolgudes famílies,

En el Full Informatiu d’aquest mes de desembre us informàvem de la posada en funcionament del CLUB D’ESTUDI VORAMAR com un espai on l’alumnat a partir de tercer curs de primària podrà disposar d’un acompanyament pedagògic per acabar feines escolars, fer treballs, preparar proves, estudiar, etc.

Aquest espai començarà a funcionar a partir del mes gener, just passat festes, de dilluns a dijous de 17 a 20 hores i els divendres a la tarda de 15 a 17 hores.

L’alumne pot fer ús del servei de forma totalment flexible i en funció de les seves necessitats horàries i dels servei escollit. Així s’ofereixen tres opcions, un dia a la setmana, dos dies a la setmana o tres o més dies a la setmana. Així, per exemple si un alumne ha triat la primera opció d’un dia a la setmana, podrá venir qualsevol dia de dilluns a divendres, sempre dins del marc horari establert.

L’Helena Carrión, ex alumne de l’escola, mestre i actualment fent el Màster de Neurociència i Educació, és la persona que donarà atenció a l’alumnat, informant, orientant, explicant sobre aquells aspectes que l’alumne té dubtes. En cap cas la seva funció és fer suport o reforç educatiu de necessitats educatives especifiques.

Més informació en aquest vincle

 


Xarxes socials: