·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL D'HANDBOL

01-06-2011

El passat cap de setmana es va disputar a Lleó el Campionat d’Espanya infantil d’handbol, on l’equip de Voramar ha participant  realitzant una molt bona competició, assolint la 6à posició, molt bon resultat  si tenim en compte que som una escola petita del barri de Poblenou  i que a la fase final, només arriben els 8 millors equips de tot l’estat Espanyol.

Pensem que ha estat in èxit total, tant pel joc que els nostre equip ha realitzat,  per la bona classificació i per el bon ambient que hi  ha hagut entre tots els esportistes i les famílies del diferent equips que han viatjat per gaudir de la competició i acompanyar als seus fills en aquests partits.

Voramar va caure per sorteig en el grup de L’Ademar i el F C Barcelona dos dels clars favorits a obtenir el títol, fet que va  impedir que poguessin passar a la segona fase i poder jugar per el campionat.

Tot i així en els dos partits van jugar molt bé i van oposar força resistència.

En el tercer partit van demostrar que volien marxar fen un bon paper i es van imposar  a San Sebastian  de los Reyes, equip de Madrid, aconseguint d’aquesta forma una molt meritòria sisena posició.

Moltes felicitats als jugadors i entrenadors que han fet història aconseguint estar entre els millors equips d’Espanya.

Donem les gràcies també a les famílies, que fent un esforç molt important van desplaçar-se fins a Lleó per acompanyar i animar a l’equip dels seus fills.

És important remarcar que tothom ens va felicitar per l’actitud, el comportament i el joc desplegat durant el campionat.


Xarxes socials: