·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

BTV VE A GRAVAR A 4t

05-02-2013
Preparant el pregó de la Laia

Els alumnes de 4t d'EP participen al projecte de l'ajuntament de Barcelona: La Veu dels Infants, el pregó de la Laia. l'Objectiu final d'aquest projecte és fer el Pregó que dóna inici a les Festes d'hivern de Sta Eulàlia de la ciutat de Barcelona. Aquest projecte consta de dues fases.

A la primera els nens i nenes analitzen un tema, en aquesta edició han parlat de la tecnologia. Després veuen possibles aplicacions a la ciutat i finalment exerceixen el seu dret a participar com a ciutadans, donant propostes a l'Ajuntament i se n'adonen de la seva responsabilitat envers les millores que demanen. Les propostes es van donar al mes de desembre als representants de l'Ajuntament en l'acte de la Veu dels infants.

En la segona fase, els alumnes s'encarreguen d'expressar les seves idees en forma de poesia juntament amb les idees d'altres escoles, realitzant un pregó de manera cooperativa.

Durant els dies d'elaboració prèvia del pregó de sta Eulàlia, la televisió de Barcelona BTV ens ha vingut a gravar a l'escola.

El passat cap de setmana s'ha retansmès, dins el programa Catakrac, un petit reportatge. Un adjuntem els dos links per a que podeu gaudir d'aquesta gravació.

Dimarts dia 12 de febrer a les 10 h a la plaça Sant Jaume de Barcelona, els nostres alumnes juntament amb els d'altres escoles, realitzaran l'acte públic de la lectura del pregó on el programa Catakrac, també realitzarà un reportatge que serà emès el següent cap de setmana i en farem difusió a través de la web de l'escola. 


Xarxes socials: