·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

BONS RESULTATS DELS NOSTRES ALUMNES A LES CANGUR 2015

29-04-2015

El passat 19 de març del 2015 alguns alumnes de 3r i 4t d´ ESO van participar un any més a la convocatòria de les proves Cangur, una activitat impulsada per la Societat Internacional  Kangourou sans Frontières , de la que és membre la Societat Catalana de Matemàtiques.

L´ objectiu principal d´ aquesta activitat és estimular i motivar l´ aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

Ja han sortit els resultats i cal felicitar tots els nostres alumnes per la seva predisposició a participar en aquesta prova  i fer una menció especial als alumnes de tercer d´ ESO Fran del Campo que ha quedat en la posició número 77 i l´ Aina Cera a la 377 d´  un total de prop de 8000 participants en la seva categoria; i al Rafel Brau de 4t d´ ESO que ha obtingut una puntuació que el situa al lloc 21 d´ un total de 7500 alumnes.

A més, el César Sánchez , el Dani Garriga , el Gerard Franquet, la Rut Sendra i l´Esteve Corbera han obtingut unes puntuacions que els situen dintre de la seva categoria dins el 10% dels millors resultats.

 


Xarxes socials: