·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

BON NADAL SOLIDARI

13-12-2013

Benvolgudes famílies,

Dilluns arrenquem amb la darrera setmana d’activitat escolar del trimestre que ens porta fins a Nadal. Amb el desig d’un bon Nadal i pròsper any 2014 us deixem la Nadala de l’Escola Voramar.

Aquesta Nadala és el resultat d’un treball cooperatiu entre l’alumnat de cicle mitjà de Primària i el de segon de Secundària.

Mentre els alumnes de Secundària han treballat el text, del que ha sortit el poema fet per l’Àngela Pacha,  la Natàlia Pozuelo i la Laura Padró, l’alumnat de cicle mitjà ha treballat un mural a partir del dibuix fet per en Nil Asensio de tercer curs i que ha estat escollit per tot l’alumnat del cicle. Felicitats a tots per la creativitat, la participació, el treball en equip i la feina feta.

El mural s’ha col·locat en el passadís de la planta primera de l’escola on tots el podem veure.

Enguany, des de l'escola, volem participar en la Marató de TV3. És per això que juntament amb d'altres activitats com conferències als alumnes i el concert de Nadal,  ens hem decidit per fer una Nadala electrònica i destinar l’import de la despesa d’impressió i enviament a la Marató  per recaptar fons per a les malalties neurodegeneratives.

Gràcies a tots i bones festes.


Xarxes socials:


Arxius: