·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

BARCELONA AULA MÒBIL

03-03-2017

Els i les alumnes de Emprenedoria de 3r d'ESO participen aquests dies al projecte Barcelona Aula Mòbil, amb el suport de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona i organitzat pel Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya (CPAC). L'objectiu d'aquest projecte és que els nostres alumnes puguin idear i produir un petit curtmetratge amb l'ajut tècnic del CPAC i fent servir dispositius mòbils que facilita l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona.

L'objectiu final del projecte és promoure un ús responsable de les pantalles mòbils i fer partíceps d'aquests usos no només als alumnes si no també a les famílies. El projecte finalitza amb una festa final on a més dels alumnes i professorat també es convida a les famílies i es fa la presentació oficial del curtmetratges.

Ara els nostres alumnes es troben a la fase de creació dels guions literaris i tècnics aixó com dels 'storyboards'. El dia 15 de març tornarem a comptar amb l'ajut dels professionals del CPAC per la producció del material audiovisual.

Fotografies


Xarxes socials: