·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

I PER FI ARRIBA L'INGO SIEGNER

17-03-2017

... com ja us vam anticipar a la notícia FEM DE PERIODISTES, ja ha arribat el dia! Avui divendres ens ha visitat l’escriptor alemany de contes infantils, Ingo Siegner, quins nervis!!! Per què???

És una oportunitat única que han tingut els nostres alumnes de 3r de primària per gaudir del plaer d’escoltar, interactuar i entrevistar l’escriptor d’un llibre, El petit drac COCO, que han treballat a la classe, al llarg d’aquest trimestre. En aquest cas, hem seguit un procés per arribar a aquest moment, el qual va fer que l’alumnat s’involucrés amb molta il·lusió per portar-lo a terme.

A partir d’aquí, s’ha d’agrair la confiança depositada per l’Editorial La Galera i Los Cuentos de Bastian, perquè sigui la nostra escola l’escollida i fer possible aquesta experiència. També hem d’agrair a l’Antonio Baquero i a El Periódico de Catalunya la seva col·laboració per ensenyar als nostres nens/es el significat del periodisme i de com fer una bona entrevista, fins al punt que aquest diari, ha enviat un redactor i un fotògraf per cobrir la notícia.

Però sobretot, valorem i agraïm molt la presència de l’Ingo Siegner i la participació de l’escola i dels nostres alumnes de 3r de primària per poder fer que aquest esdeveniment hagi estat tan gratificant i hagi permès treballar valors tan importants com la cooperació, la col·laboració, l’ajuda, esforç,la motivació, l’esforç i altres aspectes de tipus curricular.

Ara com escola que som, ens queda l’últim paràgraf d’aquest procés, tant o més important com el que hem fet fins ara, que els alumnes de 3r redactin la seva notícia i l’entrevista des del seu propi punt de vista. No trigarem gaire, en breu la tindreu penjada a la web de l’escola.

Fotografies


Xarxes socials: