·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

AQUEST SANT JORDI: UN CONVIDAT ESPECIAL AL I DEL VORAMAR

19-04-2012
En Joan Carles Franquet, Cap d’Estudis de Secundària i escriptor ens llegirà un relat

Dilluns vinent és Sant Jordi i la nostra escola ho celebra sempre d’una manera especial amb un munt d’activitats en les que el nostre alumnat hi participa activament. La festa de Sant Jordi té un component cultural important que com a escola cal aprofitar.

Comencem divendres dia 20 d’abril amb una representació teatral per part de l’alumnat de cicle superior de Primària que fa teatre. Serà a les 17:30 al gimnàs de l’escola. Podeu veure el programa en aquest vincle: PER SANT JORDI TEATRE

El dia 23, hi ha programades un bon conjunt d’activitats que fan viure aquesta diada a tot l’alumnat de l’escola, d’entre les que cal destacar el lliurament de premis dels Jocs Florals, l’intercanvi  i venda de llibres i roses per part de l’Ampa, qui ens ajuda a que aquesta festa sigui ben lluïda. En el Full Informatiu del mes d’abril hi ha recollides totes les activitats de la festa de Sant Jordi. Us hi deixem un vincle: FULL INFORMATIU – ABRIL 2012 – ESPECIAL SANT JORDI

Com a novetat, aquest any comptem amb la participació d’en Joan Carles Franquet; el nostre Cap d’Estudis de Secundària. En Joan Carles, a més de ser mestre de matemàtiques a l’ESO, també escriu, i ho fa molt bé. Un mestre de “mates” que escriu?. Si, si, hi ho fa tan bé que alguns dels seus relats han estat publicats. Un d’ells, Garbuix de contes, amb el relat de “Hi havia una vegada” i l’altre, Barcelona t’estimo amb “Somnis”, aquest darrer ambientat en el Poblenou.

Aprofitant aquest talent literari tan proper, el dia de Sant Jordi a les 17:00 hores a la Biblioteca de l’escola, en Joan Carles llegirà el seu relat infantil  “Hi havia una vegada”. Tot seguit per aquells que ho desitgin, signarà algun dels exemplars a la parada de llibres de l’escola. No hi falteu. Hi sou tots convidats!


Xarxes socials: