·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

AQUEST FINDE ANEM AL TEATRE

27-03-2020
#ELSDESOENSDIVERTIMACASA#

Tercer cap de setmana a casa, com ho porteu? Vinga, que això només vol dir que ens en queda un menys. Ànims per a tots i totes, ja sabeu que nosaltres n'estem molt a prop, malgrat la distància de casa de l'un i l'altre.

La setmana passada us proposàvem cinema, què tal empolainar- nos una mica més ( això vol dir posar- nos una mica més guapos i guapes) i anar a veure una obra de teatre des de casa?

Us proposem a tot@s un recull de 4 obres de temàtica i estil diferents i uns enllaços al teatre per si us ve de gust alguna altre. Totes s'ofereixen online i ens han semblat súper interessants. La setmana passada vam rebre unes quantes opinions vostres de quina peli havíeu vist i què us havia semblat. Aquest cap de setmana quan veieu alguna de les obres que us suggerim, i si us ve de gust, podreu opinar en l'enllaç al drive que hem compartit amb vosaltres via mail, ens faria molta il.lusió...

Vinga, animeu- vos. Agafeu les crispetes que en aquest teatre en podem menjar! Aquest cap de setmana el sofà serà la llotja o la platea d'un teatre. Mireu- vos l'adjunt i animeu-vos a participar al drive!

#elsprofesustrobemafaltar#


Xarxes socials:


Arxius: