·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

ACTIVITATS DE NADAL A L'ESCOLA

12-12-2013

Queda rés per Nadal i l’escola és plena d’activitat. Anoteu-vos a les agendes tota la programació.

Divendres 13 de desembre els alumnes de Rosval de l’ESO faran el Pessebre de l’escola i que esdevé un dels eixos principals de la celebració del Nadal a Voramar.

Dissabte 14 a la tarda hi ha el concert de Nadal de l’escola al Casino de l’Aliança, organitzat conjuntament per l’Ampa i l’escola. Totes les corals i l’alumnat de primària que hi participa estant a punt per l’actuació. Enguany, els beneficis del concert  es destinaran a la Marató de TV3 per a la recerca en la lluita de les malalties neurodegeneratives

Dilluns 16 de desembre  hi ha la jornada de portes obertes a les famílies d’infantil i primària. És una bona oportunitat per compartir aquests dies tots plegats, pares, alumnes i mestres. Us hi esperem!

El 17 i el 18 de desembre hi ha la recollida de joguines dins de la campanya “Somriu,..ja s’acosten” que contribueix a que cap nen es quedi sense joguines.

El dia 5 de gener hi ha la cavalcada de Reis amb la participació de la carrossa de l’Ampa de l’escola. Us animem a participar en un acte de gran significació per a tots els nens i nenes.

Us adjuntem un document amb més informació sobre l’organització de tot plegat


Xarxes socials:


Arxius: