·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

3R ESO AL PALAU DE LA MÚSICA

10-03-2016

El dijous  3 de març vam anar al Palau de la Música de Barcelona a veure l’espectacle “Jazz en viu...Swing!“.  L’obra és un recull dels moments històrics més emblemàtics d’aquest gènere musical anomenat: Swing.

Hi participaven l’actor i cantant Miquel Angel Ripeu en el paper de mestre del jazz, l’actor i saxofonista  Roger Conesa com a professor, la cantant Susana Sheiman i, per últim, els ballarins Jana Grulichová  i Ivan Bouchain, tots ells acompanyats per la Original Jazz Orquestra Taller de Músics, una agrupació d’autèntics fanàtics del jazz.

No es tracta d’un simple concert sinó d’una obra musical. El fil conductor de l’espectacle és la investigació d’un professor de música que vol explicar als seus alumnes què és el Swing. El professor ho demana al Mestre Miquel , i com que es posa en la pell de l’alumne, pregunta i pregunta per treure tot el suc d’aquest gran professional del jazz que és el Mestre.  Amb l’ajuda de tota l’orquestra, els ballarins i cantants, finalment aconsegueix entendre què és el Swing.

Així doncs, l’espectador no només passa una bona estona sinó que a més s’endú un bon repàs tant de la història, com del concepte del swing. Músics, cantants i ballarins ho fan molt més que bé. De fet és impressionant que s’hagin pogut reunir en un escenari tants artistes del món del jazz.  I el Miquel Àngel aconsegueix amb la seva simpatia que tothom passi una estona molt amena i divertida.

Tant si sou uns fanàtics del swing com no, sens dubte val la pena d’anar-la a veure!

 

Oriol Valls Nadal

3r ESO B

Veure les fotos


Xarxes socials: