·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

EDUCACIÓ 360º

TROBADA INTERNACIONAL DE CORALS - EUROPA CANTAT


Què és Europa Cantat Junior?

Un festival coral que posa el focus en nens i nenes sota els 18 anys oferint tallers corals en petits grups, concerts, open-singing i altres activitats no musicals. Els participants viuen tots junts en residències i els àpats també es fan amb el grup coral. Tot l'horari està adaptat i pensat per a l'edat dels grups participants.

Enguany se celebra la 8a edició del festival Europa Cantat Junior, que és organitzat cada tres anys en diferents ciutats europees. Fins ara ha tingut lloc a Namur, Bèlgica (2002); Vic, Espanya (2005); Nevers, França (2008); Pärnu, Estonia (2011) i Bergen, Noruega (2014), Lió (2017).

Al festival Europa Cantat Junior hi participen corals infantils i juvenils de tot Europa.

Com a Coral Voramar, sempre hem apostat per a transcendir, amb la nostra música, les parets de l'escola i l'horari escolar, oferint així projectes engrescadors tant a nivell musical com a nivell de creixement personal. Per això, participem a les trobades amb altres corals i, mitjançant el cant, fem noves amistats, ens coneixem més a nosaltres mateixos i ens divertim.

La propera edició de l'Europa Cantat Junior serà a Vilnius, Lithuania l'estiu del 2020 i volem treballar molt per ser-hi presents!!

Us deixem un enllaç a la web d'informació de l'Europa Cantat Junior i al seu Facebook on podreu veure moltes fotografies i vídeos de l'experiència