·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

EDUCACIÓ 360º

CORAL VORAMAR


Un bon nombre d'alumnes des de P4 fins a 4t d'ESO participen de l'activitat de coral d'una forma lúdica, amena i distesa.

Els grups de coral de nens i nenes de l'escola han sorprès a tota la comunitat educativa per la seva qualitat de cant el que els ha portat a participar en diferents trobades i actuacions en el marc del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

L'experiència positiva de les corals infantils, ens ha portat a organitzar una activitat de coral d'adults i  un grup de pares, mares, exalumnes i persones vinculades a l'escola formen el grup de coral d'adults de l'escola.

Actualment més de 200 alumnes de l'escola participen a la coral de l'escola.

Horaris:

-Grups escolars d'iniciació, petits, mitjans, grans i cor de Secundària

L'horari d'assaig dels diferents grups escolars de la Coral és un dia a la setmana de 14:00 a 15:00 hores

-Cor d'adults

Els assaigs són els dimecres de 19.00 a 20.30h

Al llarg del curs escolar es fan diferents actuacions i concerts on la participació dels grups de coral és obligatòria. Així es fan dos concerts fixes, el de Nadal i el de final de curs.

A més, les corals escolars participen en les diferents trobades de Corals Infantils i Juvenils de Catalunya que s'organitzen en el marc del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, així com d'altres activitats com la trobada internacional de corals que organitza cada tres anys l'Europa Cantat, un Pont de Cançons, etc.

Us deixem el catàleg informatiu de l'activitats de coral. També, el el següent enllaç hi ha la informació sobre l'estructura i organització de l'activitat de coral.

 

  


Arxius: