·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

ACTIVITATS

COLĎNIES D'ESTIU


Les colònies ens proporcionen experiències i situacions fora del nostre entorn quotidià i ens donen l’oportunitat de generar-nos una nova perspectiva del món que ens envolta.

Totes les colònies estan vinculades a un fil conductor: una història fantàstica que ens acompanya al llarg de tots els dies on queden emmarcades les diferents activitats programades.  Això els permet viure una experiència única que els transporta a mons fantàstics que queden gravats a la seva memòria.

L’objectiu principal és proporcionar als  infants i joves  un espai de convivència  únic en contacte amb la natura tot fomentant l’autonomia personal i l’autoconeixement, conèixer el territori i els seus valors, promoure la capacitat de descobrir, gaudint de les activitats, la interrelació, la convivència i l’amistat, afavorint la cohesió del grup i el treball cooperatiu, tot vivint una experiència única, emocionant i extraordinàriament significativa en el seu desenvolupament com a persones.

L'Ampa i l'escola organitzen cada estiu les colònies d'estiu destinades a tots l'alumnat a partir de 1r de Primària, en tres grups:

Grup petits: Alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària

Grup mitjans: Alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària

Grup grans: Alumnes de Secundària

 

Esteu preparats per viure l'aventura?

Veureu tota la informació en el catàleg que trobareu aquí sota.


Arxius: