·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

ACTIVITATS

COL“NIES


Les colònies ens proporcionen experiències i situacions fora del nostre entorn quotidià i ens donen l’oportunitat de generar-nos una nova perspectiva del món que ens envolta.

Totes les colònies estan vinculades a un fil conductor: una història fantàstica que ens acompanya al llarg de tots els dies on queden emmarcades les diferents activitats programades.  Això els permet viure una experiència única que els transporta a mons fantàstics que queden gravats a la seva memòria.

L’objectiu principal és proporcionar als  infants i joves  un espai de convivència  únic en contacte amb la natura tot fomentant l’autonomia personal i l’autoconeixement, conèixer el territori i els seus valors, promoure la capacitat de descobrir, gaudint de les activitats, la interrelació, la convivència i l’amistat, afavorint la cohesió del grup i el treball cooperatiu, tot vivint una experiència única, emocionant i extraordinàriament significativa en el seu desenvolupament com a persones.

L'Ampa i l'escola organitzen cada estiu les colònies d'estiu destinades a tots l'alumnat a partir de 1r de Primària, en tres grups:

Grup petits: Alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària

Grup mitjans: Alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària

Grup grans: Alumnes de Secundària

El nostre valor afegit

La proposta d’activitats es caracteritza ...

  • Per ser un projecte personalitzat que respon exclusivament al Projecte educatiu del Voramar, que anirà evolucionant de forma paral·lela a les necessitats que la comunitat educativa vagi tenint.
  • Per potenciar la creativitat i la imaginació en un entorn natural.
  • Perquè part de l’equip de monitors estarà format per membres de la comunitat educativa del Voramar, que afavorirà l’adaptació dels nens i nenes a les colònies.
  • Perquè tots els professionals i monitors/es tenen la formació i experiència adequada per a poder desenvolupar les seves tasques i funcions.
  • Per ampliar el vincle amb l’escola en un entorn no formal i donra l’oportunitat de relacionar-nos els uns amb els altres de forma transversal entre edats.
  • Per ser cosa de tots: les valoracions dels professionals, AMPA, escola, famílies i participants seran clau per millorar any rere any.

Arxius: