·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

EDUCACIÓ 360º


3 Fotos

CASALS D'ESTIU


Les activitats d'estiu ens proporcionen experiències i situacions fora del nostre entorn quotidià i ens donen l'oportunitat de generar-nos una nova perspectiva del món que ens envolta.

AUTONOMIA

L'estiu ens suposa una època sense pressions ni fites, on podem experimentar sense por a equivocar-nos i d'aquesta manera conèixer mica en mica quines són les nostres habilitats, acceptar-les i estimar-les..

CONVIVÈNCIA

La intensitat de les activitats d'estiu fa que les relacions ja establertes o que es creen de nou entre els participants, siguin molt més intenses. La flexibilitat de les activitats del casal ens permeten participar en la presa de decisions i en la resolució de conflictes.

LLEURE

Potenciar la imaginació i la creativitat a través de les activitats i els centres d'interès, ens permet crear noves estructures que ens ajudin a flexibilitzar i a veure des d'una nova perspectiva tot el que coneixem.

El nostre valor afegit

La proposta d'activitats es caracteritza ...

  • Per ser un projecte personalitzat que respon exclusivament al Projecte educatiu del Voramar, que anirà evolucionant de forma paral·lela a les necessitats que la comunitat educativa vagi tenint.
  • Per potenciar la creativitat i la imaginació en les diferents activitats.
  • Perquè part de l'equip de monitors estarà format per membres de la comunitat educativa del Voramar.
  • Perquè tots els professionals i monitors/es tenen la formació i experiència adequada per a poder desenvolupar les seves tasques i funcions.
  • Per ampliar el vincle amb l'escola en un entorn no formal i donar l'oportunitat de relacionar-nos els uns amb els altres de forma transversal entre edats.
  • Per ser cosa de tots: les valoracions dels professionals, AMPA, escola, famílies i participants seran clau per millorar any rere any.

L'Ampa i l'escola organitzen dos casals, el Casal d'estiu amb activitats clàssiques del casal, sortides, tallers i molta màgia; i el Casal Jove, un casal molt dinàmicamb l'objectiu de reforçar les competències bàsiques treballades durant el curs a través de propostes gamificades i seguin un centre d'interès motivador per als infants i joves.

En els següents vincles trobareu tot la informació així com les mesures sanitàries que es tindran en compte:

Inscripcions de 3 al 25 de maig

 

CASAL D'ESTIU 2021(P3 a 6è)

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ Casal d'estiu

 

CASAL JOVE 2021 (4t EP a 4t d'ESO)

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ Casal jove

Autorització Casals