·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Voramar

MATRICULACI”


DEMANEU UNA ENTREVISTA I VENIU A CONÈIXER EL NOSTRE PROJECTE !!

Cercar una escola pels fills i filles, esdevé un procés important en la vida de totes les famílies. Trobar una escola que en el seu estil i forma de fer i que en la seva línia educativa,  els pares i mares se sentin convençuts de la decisió presa, és un pas important per a l’educació i desenvolupament personal dels infants.

Des de Voramar volem contribuir en aquesta decisió, presentant-vos la nostra escola i la nostra comunitat educativa a través de la nostra plana Web i aquest apartat on informem de tot el procés de preinscripció de cara al curs vinent. Podeu descarregar-vos el dossier informatiu de la nostra escola. 

El període de presentació de sol·licituds de preinscripció per al segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria és habitualment dins de la segona quinzena del mes de març o primera d'abril, just abans de la Setmana Santa

L'escola ofereix assistir a les sessions d’informació obertes a les famílies que es plantegen Voramar com a un projecte educatiu vàlid en l'educació dels seus fills i filles. Pel curs vinent ja hem fet les jornades de portes obertes, tanmateix, si teniu interès en el nostre projecte, us convidem a demanar una entrevista amb la direcció per explicar-vos el projecte educatiu d'escola, el d'etapa, els serveis a les famílies i fer una visita a les instal.lacions.

També des d'aquí, us emplacem a que mireu la nostra plana Web on hi ha informació detallada del nostre projecte educatiu i de tot allò que fem com a escola, i sobretot no dubteu en contactar amb nosaltres per a qualsevol informació o consulta que desitgeu fer.

Us deixem també un vincle a alguns vídeos de l'escola:

PLA ESTRATÈGIC 2017 - VORAENLLÀ

LIBDUB ESCOLA VORAMAR

L'EDUCACIÓ INFANTIL A VORAMAR

Us deixem en aquesta plana el catàleg d'informació de l'escola i la informació sobre la nostra àrea de proximitat.

Contacte:

Per telèfon al 93 225 13 24

Per correu electrònic al info@voramar.cat

Complimentant el següent formulari: FORMULARI D'INFORMACIO


Arxius: